ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ SITE ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

Μία νέα ιστοσελίδα λειτουργεί δοκιμαστικά τον τελευταίο μήνα και από 1 Αυγούστου στην τελική της μορφή, η οποία αφορά όλα τα μέλη του σωματείου και όχι μόνο.

http://www.tobacco.com.gr/

Τι ακριβώς είναι; Μα φυσικά ο διαδικτυακός σύμμαχος του επαγγελματία καπνοπώλη, του περιπτερούχου, του ψιλικατζή και του συνεργάτη των μικρολιανοπωλητών, μέσα από τον οποίο θα μπορεί να λάβει άμεση και έγκαιρη ενημέρωση για ότι ζήτημα τον απασχολεί.

 

Συγκεκριμένα, ο νέος διαδικτυακός ιστότοπος κρύβει ένα κόσμο ενημέρωσης για τα μέλη του, αλλά και όχι μόνο. Καταρχήν η πρώτη κίνηση του επισκέπτη θα πρέπει να είναι η άμεση εγγραφή του, έτσι ώστε να απολαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που του παρέχονται με ένα απλό κλικ. Το φόρουμ είναι άμεσα συνδεδεμένο με τους ειδικούς συμβούλους του σωματείου για την καλύτερη δωρεάν νομική και φοροτεχνική τους εξυπηρέτηση. 

Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής ανάγνωσης του περιοδικού του σωματείου, μέσω του emagazine που λειτουργεί μέσα στον ιστότοπο. Τα νέα του σωματείου, οι ανακοινώσεις, τα δελτία τύπου, οι δραστηριότητες μας, οι γενικές ανακοινώσεις του κλάδου, όλα μέσα σε ένα απλό κλικ, από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται κάποιος. Και όλα αυτά προς εξυπηρέτηση των μελών μας. Σε λίγο καιρό θα βρίσκεται μαζί μας και η mobile έκδοση για την εξυπηρέτησή σας από tablet ή smartphone.

Το σωματείο σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τις λειτουργίες, να επισημάνετε παραλείψεις και να προτείνετε λύσεις σε ότι παραλείψαμε να αναφέρουμε. Ο ηλεκτρονικός σύμβουλος, όπως είναι και ο στόχος μας να γίνει αυτό το site, σας προσκαλεί να γίνετε ενεργά μέλη μίας κοινότητας που ενδεχομένως θα σας λύσει τα χέρια και θα σας δώσει το χρόνο να ασχοληθείτε με το κατάστημά σας, μακριά από τις απορίες που μπορεί να μπλέξουν σε ένα γραφειοκρατικό πλέγμα του ελληνικού κράτους. Το σωματείο θέλει τους επαγγελματίες ενήμερους για ότι τρέχει, ότι συμβαίνει και ότι «φοβίζει» ενδεχομένως τα μέλη του. Ο εκσυγχρονισμός και η τεχνολογία χτυπούν την πόρτα της αγοράς και βέβαια δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε πίσω.

                                                                                                                                                               

 

Σε όλα αυτά να προσθέσουμε πως ο ιστότοπος αναφέρεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Επιμέλεια ρεπορτάζ: Παπαθανασίου Θωμάς

Αφήστε ένα Σχόλιο