Κατασχέθηκαν περίπου 150 κιλά αφορολόγητου καπνού από πάγκο λαϊκής αγοράς

Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Βόλο, κατηγορούμενα για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Κατασχέθηκαν περίπου (150) κιλά αφορολόγητου καπνού από πάγκο πώλησης κηπευτικών ειδών που διατηρούσαν οι δράστες σε λαϊκή αγορά της πόλης, αλλά και κατά τη διάρκεια νομότυπης έρευνας στην οικία και σε αποθηκευτικούς χώρους ιδιοκτησίας τους
Συνελήφθησαν, σήμερα (18-04-2015) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 68χρονος ημεδαπός και μία 47χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν σε λαϊκή αγορά της πόλης να κατέχουν και να διαθέτουν προς πώληση σε πάγκο κηπευτικών ειδών, επιμελώς κρυμμένες (68) συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (24,077) κιλά αφορολόγητου καπνού.
Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία και σε αποθηκευτικούς χώρους ιδιοκτησίας τους στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, βρέθηκαν ακόμη μέσα σε ψυγεία κηπευτικών προϊόντων και κατασχέθηκαν έξι κιβώτια με (125,5) κιλά αφορολόγητου καπνού.
Ο κατασχεθείς αφορολόγητος καπνός θα αποσταλεί στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
http://www.thessaliatv.gr/

Αφήστε ένα Σχόλιο