Νέες σημαντικές διακρίσεις για την British American Tobacco Hellas

Συνεχείς βραβεύσεις για τις πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού και «χρυσή» διάκριση της εταιρείας στον τομέα των πωλήσεων, επιβεβαιώνουν την δέσμευση της εταιρείας να δίνει αξία καθημερινά στην ελληνική οικονομία και απασχόληση.

Η British American Tobacco Hellas απέσπασε δύο σημαντικά βραβεία στους τομείς του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Πωλήσεων, με την διάκριση της εταιρείας στα Best Workplaces 2017 και τα Sales Excellence Awards 2017, τα οποία αποτελούν αναγνώριση των επενδύσεων που κάνει η εταιρεία στην απασχόληση καθώς και της δυναμικής της παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Η ανάδειξη της British American Tobacco Hellas στον θεσμό των Best Workplaces για το 2017 αποτελεί την δέκατη διάκριση της εταιρείας για το εργασιακό περιβάλλον τα τελευταία έξι χρόνια. Η βράβευση της εταιρείας ως ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα εργασίας στην Ελλάδα μεταξύ των επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους, αποτελεί αναγνώριση των καλών πρακτικών που εφαρμόζει η British American Tobacco Hellas, μεταξύ άλλων, στον τομέα της εκπαίδευσης, της επιβράβευσης και της αναγνώρισης της συμβολής των εργαζομένων στην πορεία της. Η αναγνώριση αυτή επιβεβαιώνεται από τους ίδιους τους εργαζόμενους, οι οποίοι αξιολόγησαν θετικά τις πρακτικές της εταιρείας. 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μόνο στη διάρκεια του 2016, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 3.000 ώρες εκπαιδευτικών προγραμμάτων ενώ δόθηκαν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ σε παροχές και μπόνους. Ταυτόχρονα, υλοποιήθηκαν καινοτόμα προγράμματα βελτίωσης της εργασιακής καθημερινότητας των ανθρώπων της εταιρείας, όπως το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα well-being “Armonia”.

Επιπλέον, η British American Tobacco Hellas κέρδισε το πρώτο βραβείο (Gold Award) στα Sales Excellence Awards, μεταξύ κορυφαίων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην χώρα, στην κατηγορία «Καινοτόμο Κατάστημα» για το μοναδικό digital περίπτερο Kiosk 4You. Το Kiosk 4You αποτελεί ένα πρωτοποριακό περίπτερο με ειδικά σχεδιασμένες video wall τηλεοράσεις που επιτρέπουν την άμεση ανανέωση των μηνυμάτων, οποιαδήποτε ώρα, κάνοντας την διαδικασία περισσότερο άμεση και αποτελεσματική και λειτουργούν σήμερα σε 10 πιλοτικά σημεία. Αυτή είναι η τρίτη φορά που η British American Tobacco Hellas διακρίνεται στα Sales Excellence Awards και η δεύτερη κατά σειρά χρονιά που παίρνει το χρυσό βραβείο στον πολύ απαιτητικό τομέα των πωλήσεων.