Τέσσερις συλλήψεις για λαθρεμπόριο τσιγάρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν

 

κατά το τελευταίο 24ωρο, συνολικά 4 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης, σε περιοχή αρμοδιότητάς τους, δύο ομογενείς ηλικίας 65 και 36 ετών (άνδρας – γυναίκα αντίστοιχα), οι οποίοι κατείχαν και διέθεταν προς πώληση 441 πακέτα τσιγάρα, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης, 71χρονη ομογενής, καθώς σε σχετικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση, 35 πακέτα αδασμολόγητα τσιγάρα. Τέλος,από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, 72χρονη ομογενής, η οποία κατείχε και διέθετε προς πώληση (42) πακέτα τσιγάρα και (22) συσκευασίες καπνού, που στο σύνολό τους, δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

www.seleo.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο