Μεγάλη προσοχή με τις τηλεφωνικές απάτες για έλεγχο καρτών Paysafe!!!

Αγαπητοί συνάδελφοι, η απάτη με τα τηλεφωνήματα για δήθεν έλεγχο καρτών Paysafe και άλλων καρτών κινητής τηλεφωνίας συνεχίζεται. Μέχρι στιγμής το Σωματείο έχει καταγράψει πέντε περιστατικά. 

Όπως μας ενημέρωσαν, δυστυχώς δύο συνάδελφοι, από υπαιτιότητα υπαλλήλων τους, έπεσαν θύματα αυτής της απάτης. Ως αποτέλεσμα, οι επιτήδειοι απέσπασαν τηλεφωνικώς κάρτες αξίας 200€ από τον έναν υπάλληλο και 300€ σε κάρτες από τον άλλο υπάλληλο.

Οι επιτήδειοι τηλεφωνούν από καρτοκινητά, χρησιμοποιούν διάφορους αριθμούς, ενώ αν τους καλέσετε πίσω, δεν απαντάνε στις κλήσεις. Λένε ότι είναι από την Payzoneκαι ελέγχουν το μηχάνημα που βγάζει κάρτες και ζητούν να βγάλετε paysafe 10€ ή άλλη κάρτα κινητής τηλεφωνίας χαμηλής αξίας, τάχα για να ελέγξουν αν οι κωδικοί που υπάρχουν στην κάρτα είναι ίδιοι. Σαν αποτέλεσμα, σημειώνουν τους κωδικούς και κλέβουν την κάρτα.

Μέλη του Σωματείου μας ενημέρωσαν για 2 αριθμούς απάτης: 6934819160 και 6951223235.

Συνάδελφοι, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν πρέπει να δίνετε αριθμούς καρτών από το τηλέφωνο! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ!

Επίσης, καλούμε όσους έχουν βιώσει τέτοια περιστατικά απάτης, να στείλουν μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ή email στη διεύθυνση info@tobacco.com.gr . 

Μετάβαση στο περιεχόμενο