Προκήρυξη Εκλογών Σωματείου 2019

Θεσσαλονίκη, 29 Οκτωβρίου 2019
Προς,
Μέλη του Σωματείου                                                                                                                                                                  
    Αγαπητέ συνάδελφε,

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου κατά την τακτική συνεδρίαση της 23ης Οκτωβρίου 2019 αποφάσισε την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για την 30/01/02 Δεκεμβρίου 2019. Καλείστε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00μμ στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 27, στον 1ο όροφο, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1)    Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ.
2)    Καθορισμός-επικύρωση ημέρας διενέργειας αρχαιρεσιών.
3)    Επαναβεβαίωση ορισμού Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης ως Κύριας Ομοσπονδίας.
4)    Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής.
5)    Συζήτηση για την πώληση κανναβινοειδών βιομηχανικών προϊόντων από τα σημεία του κλάδου μας.
6)    Αποτελέσματα εφαρμογής της ιχνηλασιμότητας καπνικών προϊόντων.
7)    Συζήτηση για την κατάργηση των σταντ/σκαλιερών στα περίπτερα και τρόπος παρέμβασης.
8)    Διάφορα θέματα του κλάδου.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ, ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.
Σε περίπτωση και πάλι μη απαρτίας, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε την επόμενη Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρευρισκόμενων μελών.
Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στα γραφεία του Σωματείου οδός Λέοντος Σοφού αρ. 4, 1Ος όροφος. Αιτήσεις υποψηφιοτήτων υποβάλλονται σύμφωνα με το καταστατικό αυτοπροσώπως προς το Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία του Σωματείου, το αργότερο δύο (2) ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση, ώρες 09:00 πμ. έως 14.00μμ.
Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το καταστατικό αλλά και με τη μακροχρόνια πρακτική που επικρατεί μέχρι σήμερα, οι αποφάσεις λαμβάνονται σε κάθε περίπτωση το αργότερο στην τρίτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019.

Αφήστε ένα Σχόλιο