Κοπή της πίτας στην ΟΕΕΘ

Η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επικείμενες εθνικές εκλογές να συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της κρίσης που διέρχεται η χώρα ευχήθηκαν οι επιχειρηματίες

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης σε εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε στα γραφεία της.

Στην εκδήλωση ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ιωάννης Μανδρίνος, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, αναφέρθηκε με συντομία στην αγωνιστική δράση της Ομοσπονδίας κατά τον περασμένο χρόνο και στους στόχους που έχουν τεθεί για το 2015 προκειμένου να επιλυθούν τα μεγάλα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Αναφερόμενος, δε, στο θέμα των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ο πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και κάλεσε τα μέλη της Ομοσπονδίας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με σταυρό προτίμησης και στους υποψηφίους εκείνους που προέρχονται από τον χώρο των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, ανεξαρτήτως παράταξης, τονίζοντας ότι είναι γνωστά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις αυτές και επομένως η παρουσία συναδέλφων επιχειρηματιών στην Βουλή, οι οποίοι είναι γνώστες των προβλημάτων αυτών, θα βοηθήσει ώστε αυτά να παρουσιασθούν κατά τον καλύτερο τρόπο και να επιλυθούν.    

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Μανδρίνος επέδωσε τιμητικές πλακέτες σε τρία απερχόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  της Ομοσπονδίας, τον κ. Εμμανουηλίδη Νικόλαο, τον κ. Κούπκα Γεώργιο και τον κ. Πετρόπουλο Κωνσταντίνο για τους πολύχρονους και σκληρούς αγώνες τους για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, ο διευθυντής του Γραφείου του υπουργού Μακεδονίας Θράκης, Πετεινίδης Τριαντάφυλλος,  ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρώην αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με «Το Ποτάμι», κ. Σπύρος Πέγκας, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Θερμαϊκού, κ. Θεόδωρος Τζέκος, ο Ταμίας του Δ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και Γενικός Γραμματέας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Δημήτριος Βαργιάμης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, κ. Ιωάννης Παπαργύρης, ο καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ., κ. Δημήτριος Μάρδας, καθώς και μέλη των Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και οι υποψήφιοι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης με την «Ν.Δ.», κ. Κοκκόρης Παναγιώτης, κ. Πανοζάχος Δημήτριος, κ. Σιμόπουλος Στράτος, ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το «ΣΥΡΙΖΑ», κ. Αρχοντόπουλος Γεώργιος και η υποψήφια Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης  με το «ΚΚΕ», κα. Καπετανγιώργη Ουρανία.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχές όλων ο νέος χρόνος να είναι περισσότερο αποδοτικός και ειρηνικός και η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επικείμενες εθνικές εκλογές να συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της κρίσης που διέρχεται η χώρα.

www.voria.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο