Η JTI στηρίζει τον Δήμο Θεσσαλονίκης ΚΑΙ Καλεί τους πολίτες σε μια πράξη αλληλεγγύης για τις ευπαθείς ομάδες: Συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας στις 21 & 28 Δεκεμβρίου 2019 στο περίπτερο της JTI στη Χριστουγεννιάτικη αγορά του Δήμου

 Αθήνα,  20 Δεκεμβρίου 2019  Πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης αναλαμβάνει η JTΙ  σε μια σύμπραξη με το Δήμο Θεσσαλονίκης και τη Μη Κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε» με στόχο τη στήριξη ευπαθών ομάδων και την κινητοποίηση του κόσμου για μια πράξη αλληλεγγύης.

Η πρωτοβουλία υλοποιείται στο πλαίσιο της πρόσφατης καμπάνιας της εταιρείας « Ο Σεβασμός είναι Πολιτισμός» με σύνθημα: «Σεβόμαστε τον συνάνθρωπο, Μοιραζόμαστε πράξεις αλληλεγγύης».

Πιο συγκεκριμένα, η JTI υποστηρίζει ενεργά το δήμο Θεσσαλονίκης στη διενέργεια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του και στην ολοκλήρωση του εορταστικού διάκοσμου της πόλης ενώ παράλληλα συνεργάζεται με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μπορούμε» η οποία σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις για τη διάσωση περισσευούμενου φαγητού.

Από το περίπτερο της εταιρείας που βρίσκεται στη Χριστουγεννιάτικη αγορά στην πλατεία Δικαστηρίων, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2020 να ενημερώνονται για τη συγκεκριμένη ενέργεια και τη δράση του «Μπορούμε» μέσα από ένα απλό εκπαιδευτικό ψηφιακό παιχνίδι.

Η JTI και η ΜΚΟ «Μπορούμε» καλούν όλους τους πολίτες να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας επί δύο συνεχόμενα Σάββατα, στις  21 Δεκεμβρίου και 28 Δεκεμβρίου 2019 στο περίπτερο της JTI στη Χριστουγεννιάτικη αγορά του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τα τρόφιμα θα διατεθούν σε αρμόδιους φορείς του δήμου όπως συσσίτια, κοινωνικό παντοπωλείο, δομές για άστεγους και σε άλλους τοπικούς φιλανθρωπικούς και κοινωφελείς φορείς της πόλης της Θεσσαλονίκης που στηρίζουν καθημερινά περίπου 2.500 ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Αφήστε ένα Σχόλιο