Επιστολή διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για τη διακοπή των πρωινών δρομολογίων διανομής Τύπου στη Θεσσαλονίκη

   Με αφορμή τα δεκάδες τηλέφωνα και μηνύματα που δεχθήκαμε από μέλη μας και μη, σχετικά με τη μείωση των δρομολογίων διανομής στα σημεία λιανικής (περίπτερα-ψιλικατζίδικα) σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, αποστείλαμε συμπληρωματική επιστολή προς το ΆΡΓΟΣ, διαμαρτυρόμενοι για την υφιστάμενη κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, τονίσαμε πως διατηρώντας μόνο το μεσημεριανό δρομολόγιο διανομής, έχουν καταφέρει να μην πωλούνται οι τοπικές εφημερίδες και να χάνεται εντελώς η επισκεψιμότητα στα σημεία πώλησης.Όλοι οι αναγνώστες του έντυπου Τύπου, ενημερώνονται φυσικά το πρωί, από τα φύλλα που κυκλοφορούν εκείνες τις ώρες, τα φύλλα των τοπικών εφημερίδων.

    Παρόμοια επιστολή διαμαρτυρίας στείλαμε και στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών, η οποία προωθήθηκε και στον κύριο Στέλιο Πέτσα, υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό με αντικείμενο ανάληψης τον Τύπο και την ενημέρωση.

Επιζητήσαμε την παρεμβολή τους, καθώς και να έρθουν σε συνεννόηση με το πρακτορείο διανομής τύπου ΆΡΓΟΣ Α.Ε. προχωρώντας άμεσα στην επαναφορά του πρωινού δρομολογίου διανομής Τύπου στη Θεσσαλονίκη και διαφυλάσσοντας την έγκαιρη ενημέρωση των Θεσσαλονικέων.Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την επιστολή που απέστειλε το Σωματείο Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων Μακεδονίας προς το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης:

 

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο