Κορυφαίες διακρίσεις για την British American Tobacco Hellas σε Ανθρώπινο Δυναμικό και Πωλήσεις

Αναγνώριση των δράσεων και των πολιτικών της εταιρείας από τους θεσμούς Best Workplaces και Sales Excellence Awards

 Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η British American Tobacco, στους τομείς του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Πωλήσεων, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας για δημιουργία αξίας στην οικονομία, στην απασχόληση και στο λιανεμπόριο. 

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas κ. Gianpiero Pazzanese ανέφερε: «Είναι σημαντικό ότι οι διακρίσεις που λάβαμε σε δύο αναγνωρισμένους από την αγορά θεσμούς, αφορούν κρίσιμους τομείς για κάθε επιχείρηση: το Ανθρώπινο Δυναμικό και τις Πωλήσεις. Οι δύο αυτές διακρίσεις επιβεβαιώνουν τις προσπάθειές μας και τη δέσμευση μας να συνεχίσουμε να επενδύουμε, δίνοντας αξία στον τομέα της απασχόλησης στην Ελλάδα και στηρίζοντας χιλιάδες λιανεμπόρους σε όλη την χώρα». 

 

Η British American Tobacco Hellas διακρίθηκε στο θεσμό των Best Workplaces 2016 ως ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα εργασίας στην Ελλάδα, μεταξύ των επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους. Πρόκειται για την όγδοη διάκριση της εταιρείας  για το εργασιακό περιβάλλον τα τελευταία χρόνια, γεγονός που αναδεικνύει τη συνέπεια των πολιτικών της για την εξέλιξη, την επαγγελματική ανάπτυξη και την επιβράβευση του ανθρώπινου δυναμικού της. Ταυτόχρονα, αντανακλά τη διαρκή δέσμευση της British American Tobacco Hellas να επενδύει στους ανθρώπους της και να δίνει αξία στον τομέα της απασχόλησης στην Ελλάδα, η οποία την έχει καθιερώσει ως έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους και ποιοτικούς εργοδότες στην Ελλάδα. 

 

Τα τελευταία δύο χρόνια και παρά τις προκλήσεις στο ευρύτερο περιβάλλον, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε 40 νέες προσλήψεις. Επιπλέον, έχει προσφέρει πάνω από  4,5 εκατομμύρια Ευρώ στους εργαζομένους της σε μπόνους και παροχές από το 2014, ενώ παράλληλα εφαρμόζει ένα εκτεταμένο και καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης για τους ανθρώπους της. 

 

Επίσης, η British American Tobacco Hellas απέσπασε το βραβείο Gold στην κατηγορία «Προωθητική Ενέργεια σε τελικό σημείο Πώλησης», στη φετινή διοργάνωση των Sales Excellence Awards, που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και την Boussias Communications. Η εταιρεία κέρδισε το βραβείο για την υλοποίηση πρωτοποριακών εμπορικών προγραμμάτων, που είναι ειδικά διαμορφωμένα για το ελληνικό λιανεμπόριο και τους ενήλικες καταναλωτές. Τα εμπορικά προγράμματα της British American Tobacco συνέβαλαν στην ανάπτυξη των λιανεμπόρων, ενώ τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που υλοποιεί η εταιρεία για τους εργαζομένους της στον τομέα των Πωλήσεων, τους εξοπλίζουν με όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.

 

Σχετικά με την British American Tobacco Hellas

Η British American Tobacco Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά προϊόντων καπνού, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η  γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει τα τσιγάρα Peter Stuyvesant, Prince, Pall Mall, Lucky Strike, Dunhill, Rothmans, Kent, καθώς και τα προϊόντα καπνού για στριφτά τσιγάρα Craven, Lucky Strike και Pall Mall. 

Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί πάνω από 100 χρόνια, απασχολεί πάνω από 50.000 εργαζομένους και διαθέτει γκάμα με περισσότερα από 200 εμπορικά σήματα που διανέμονται σε πάνω από 200 αγορές.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο