Τα εγκαίνια του Περιπτέρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στην 82η ΔΕΘ τίμησε με παρουσία Εκπροσώπων η Ένωση Καπνοπωλών Μακεδονίας

Δυναμικό παρών στα εγκαίνια του Περιπτέρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, έδωσαν ο Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Ιακώβου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εκπρόσωποι της Ένωσης Καπνοπωλών Μακεδονίας.

Τα εγκαίνια έλαβαν χώρα την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος εγκαινίασε το περίπτερο και πλήθος εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου της Θεσσαλονίκης, αλλά και του πολιτικού κόσμου της χώρας.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «το Επιμελητήριο μας δίνει και φέτος δυναμικό «παρών» στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης! Σε ενιαίο χώρο, στα Περίπτερα 8 και 9, το ΕΕΘ εκπροσωπείται στη φετινή διοργάνωση μέσα από τη δική του επίσημη παρουσία αλλά και την ενιαία συμμετοχή 40 εκθετών- μελών του, που θα εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περίπου 1.500 τετραγωνικά μέτρα περιπτέρων και σταντ. Με τον τρόπο αυτό, το ΕΕΘ προσφέρει στα μέλη του την δυνατότητα να παρουσιαστούν στην 82η ΔΕΘ με πολύ καλύτερους οικονομικούς και επικοινωνιακούς όρους, απ’ ό,τι εάν συμμετείχαν μεμονωμένα».