Νέο χτύπημα στο λαθρεμπόριο: Συλλήψεις και κατάσχεση 7367 πακέτων τσιγάρων και 926 συσκευασιών αδασμολόγητου καπνού (φωτογραφίες)

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται σε λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων, καθώς τρία ακόμα ονόματα προστέθηκαν στη μακρά λίστα της Ελληνικής Αστυνομίας με τους λαθρεμπόρους καπνού.

Συγκεκριμένα, χειροπέδες σε 48χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές πέρασαν αστυνομικοί της Ομάδας Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων, διότι κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, εντόπισαν και κατάσχεσαν 1658 πακέτα τσιγάρα και 14 συσκευασίες λαθραίου καπνού.

Η δεύτερη σύλληψη αφορά σε έναν 54χρονο υπήκοο Αιγύπτου, ο οποίος είχε στην οικία του στην Καλλιθέα 5709 πακέτα αδασμολόγητων τσιγάρων και 912 συσκευασίες λαθραίου καπνού.

Παράλληλα, συνελήφθη στην Αμφιλοχία ένας 39χρονος ημεδαπός από αστυνομικούς του Τμήματος της περιοχής, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 1210 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, 47 λαθραία τσιγάρα και πέντε γραμμάρια κάνναβης. Σε περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για υπόθεση ναρκωτικών.

Και οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους Εισαγγελείς.

Δείτε φωτογραφίες από τα ευρήματα της Αστυνομίας:

Αφήστε ένα Σχόλιο