Πούλαγε λαθραία τσιγάρα και καπνό 59χρονος στο Δήλεσι

Η πώληση λαθραίων τσιγάρων και γενικά καπνικών προϊόντων δεν αποτελεί πια …προνόμιο των αλλοδαπών, αφού μπήκαν και οι Έλληνες στο χορό της παρανομίας. Το απόγευμα της Κυριακής, στο Δήλεσι, συνελήφθησαν δύο Έλληνες, οι οποίοι εμπλέκονται σε αγοραπωλησία λαθραίων τσιγάρων.

Συγκεκριμένα συνελήφθη αρχικά ένας 48χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν τρεις κούτες, οι οποίες περιείχαν συνολικά τριάντα πακέτα με αδασμολόγητα τσιγάρα. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος είχε προμηθευτεί τα τσιγάρα, λίγη ώρα πριν, από έναν 59χρονο, έναντι χρηματικού ποσού.

 

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 59χρονο στο σπίτι του, στην αποθήκη του οποίου βρέθηκαν 1.143 πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, καθώς και 65 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 2.725 γραμμάρια καπνού.

Όλα τα πακέτα τσιγάρων και οι συσκευασίες καπνού, δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν, προκειμένου να σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας και να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Ο 59χρονος συνελήφθη και μαζί με τον 48χρονο οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

 

Πηγή: egnomi.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο