Η εταιρεία Παπαστράτος χρηματοδοτεί τις υποβολές υποψηφιότητας σε 30 Startup εταιρείες

Η εταιρεία Παπαστράτος χρηματοδοτεί τις υποβολές υποψηφιότητας σε 30 Startup εταιρείες

H εταιρεία Παπαστράτος, ως χορηγός τίτλου της διοργάνωσης των “Παπαστράτος STARTUP GREECE Awards”, δίνει τη δυνατότητα σε 30 startup εταιρείες να υποβάλουν ΔΩΡΕΑΝ τη συμμετοχή τους, να διεκδικήσουν μια διάκριση και να συμμετάσχουν – εφόσον προκριθούν – σε ένα Bootcamp με σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρείν.

 

Αναλυτικότερα, η Παπαστράτος προσφέρει, από τις 14 Ιανουαρίου 2016 και έως την εξάντληση των 30 υποψηφιοτήτων, ΔΩΡΕΑΝ την πρώτη υποψηφιότητα κάθε Startup εταιρείας. Οι τιμές για τις επόμενες υποψηφιότητες που τυχόν υποβάλει η ίδια Startup εταιρεία, θα ακολουθούν τον τιμοκατάλογο που ισχύει τη στιγμή της υποβολής τους.

Επιπλέον, η Boussias Communications παρουσιάζει στο πλαίσιο του διαγωνισμού, μια ακόμα καινοτομία προσφέροντας στις Startup εταιρείες που θα ξεχωρίσουν, τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα πρωτοποριακό και ιδιαίτερα χρήσιμο Bootcamp με σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρείν.

Η αρχική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων από την Επιτροπή Αξιολόγησης θα πραγματοποιηθεί με βάση τα στοιχεία και τις πληροφορίες που οι ίδιες οι εταιρείες θα υποβάλουν στην online αίτηση υποψηφιότητας και σύμφωνα με τα γνωστοποιημένα κριτήρια αξιολόγησης. Η αξιολόγηση πραγματοποιείται online με διαφορετικούς συνδυασμούς αξιολογητών ανά ενότητα βραβείων.

Οι Startup εταιρείες που θα λάβουν υψηλές βαθμολογίες, θα συμμετέχουν σε εξειδικευμένο ολοήμερο Bootcamp, που θα λάβει χώρα πριν από την τελετή απονομής. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να:

παρουσιάσουν την επιχείρησή τους σε έμπειρους εκπροσώπους της Επιτροπής Αξιολόγησης

πάρουν ένα συνολικό feedback και εξειδικευμένες συμβουλές για τη βελτίωση του επιχειρηματικού τους μοντέλου

έχουν προσωπικές συναντήσεις με εκπροσώπους από Venture Capital Funds, Business Angels αλλά και πιθανούς πελάτες/συνεργάτες που θα τους βοηθήσει στην δικτύωση και την περαιτέρω επιχειρηματική ανάπτυξη.

Τελική Ημερομηνία Υποβολής Υποψηφιοτήτων: 25 Ιανουαρίου 2016