Τέσσερις συλλήψεις για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων σε διάφορες περιοχές της χώρας

Συνεχίζονται οι ενέργειες για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, καθώς το τελευταίο τριήμερο σημειώθηκαν άλλες τέσσερις συλλήψεις σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, σημειώθηκε σύλληψη αλλοδαπού στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής, καθώς κατά τη διάρκεια επιτόπιας έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε στην κατοχή του 1204 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός στο Κομπότι Άρτας, διότι μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκαν δέκα συσκευασίες λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους 11 κιλών.

Η τρίτη σύλληψη αφορά την περίπτωση ενός 33χρονου υπηκόου Πακιστάν στο Ηράκλειο Κρήτης. Συγκεκριμένα, μετά από επιτόπια έρευνα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος είχε στην κατοχή του 130 πακέτα τσιγάρα διαφόρων εταιρειών, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Τέλος, χειροπέδες σε έναν 39χρονο υπήκοο Γεωργίας πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν 300 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Δείτε σχετική φωτογραφία:

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους Εισαγγελείς.