Συνεχίζονται οι συλλήψεις για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων (φωτογραφίες)

Νέα ονόματα προστέθηκαν στη λίστα των λαθρεμπόρων καπνού, καθώς τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν πέντε συλλήψεις σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ κατασχέθηκαν περισσότερα από 13.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και περισσότερες από 1300 συσκευασίες λαθραίου καπνού.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη 52χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων. Μετά από έρευνες στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8965 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 1120 συσκευασίες λαθραίου καπνού, όπως φαίνεται στις ακόλουθες φωτογραφίες:

 

Η δεύτερη σύλληψη πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες της Δευτέρας στη Φλώρινα, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της περιοχής έκαναν έλεγχο σε 34χρονο ημεδαπό και διαπίστωσαν ότι είχε στην κατοχή του 200 συσκευασίες αδασμολόγητου καπνού, συνολικού βάρους 5 κιλών, όπως επίσης και 1095 ευρώ, προερχόμενα από την παράνομη πώληση.

Ακόμη, συνελήφθη την Τρίτη το πρωί στην Κομοτηνή, 65χρονος ημεδαπός, διότι μετά από έρευνα στο σπίτι του, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος της περιοχής, εντοπίστηκαν 76 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, μια συσκευασία καπνού 50 γραμμαρίων, συσκευή παρασκευής τσιγάρων και μια συσκευασία κενών τσιγάρων, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία:

Επίσης, μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης, συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητό του και εντόπισαν 4950 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, όπως φαίνεται στην ακόλουθη φωτογραφία:

Η τελευταία σύλληψη πραγματοποιήθηκε απόγευμα της ίδιας ημέρας, στα Οινόφυτα Βοιωτίας, όπου αστυνομικοί της Β’ ΟΠΚΕ πέρασαν χειροπέδες σε έναν 42χρονο υπήκοο Πακιστάν, διότι σε επιτόπιο έλεγχο διαπίστωσαν ότι έφερε 2 κιλά αδασμολόγητου καπνού, τον οποίο διέθετε προς πώληση.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Αφήστε ένα Σχόλιο