Συνέντευξη του Κωνσταντίνου Ιακώβου, Προέδρου Ένωσης Καπνοπωλών Μακεδονίας και Οικονομικού Επόπτη ΕΕΘ για το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων (βίντεο)

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων στην Ελλάδα και για τις επιπτώσεις του στα νόμιμα σημεία πώλησης παραχώρησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Καπνοπωλών Μακεδονίας και Οικονομικός Επόπτης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ιακώβου, στην εκπομπή Agendaτης ημέρας στο Europe 1, με τον δημοσιογράφο Γιώργο Νεοχωρίτη.

Ειδικότερα, ο κ. Ιακώβου αναφέρθηκε στη σύσκεψη φορέων για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου καπνικών, η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Στη σύσκεψη αυτή συμμετείχαν τα τρία Επιμελητήρια της πόλης (Επαγγελματικό, Βιοτεχνικό, Εμπορικό-Βιομηχανικό) όπως και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, συζητούνται εκτενώς τα θέματα της εγκατάστασης POSστα κυλικεία, το περιβαλλοντικό τέλος στις πλαστικές σακούλες από τα εμπορικά καταστήματα και γενικότερα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο των περιπτέρων και των ψιλικών.

Την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μπορείτε να παρακολουθήσετε στα βίντεο που ακολουθούν: