Προς Αστυνομική Γενική Δ/νση Θεσσαλονίκης «Εντατικοποίηση προστασίας των σημείων πώλησης περιπτέρων και καταστημάτων ψιλικών»

«Εντατικοποίηση προστασίας των σημείων πώλησης περιπτέρων και καταστημάτων ψιλικών»

Αξιότιμε Γενικέ,

ως μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων Μακεδονίας, λαμβάνουμε την πρωτοβουλία να απευθυνθούμε σε εσάς, ζητώντας τη στήριξή σας, σε φλέγοντα θέματα του κλάδου μας. Θεωρούμε σημαντικό οι ενέργειες και οι επαφές που καθημερινά πραγματοποιούνται με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, πάνω στα ζητήματα που επιζητούν λύση, να στηρίζονται στην αμοιβαία υποστήριξη και επικοινωνία. 

 

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την ανάγκη εντατικοποίησης και αύξησης της περιφρούρησης του συνόλου των σημείων του κλάδου μας, που δραστηριοποιούνται στο νομό Θεσσαλονίκης, όπως είναι τα περίπτερα και τα καταστήματα ψιλικών ειδών.

Δεν θα ήταν υπερβολή και απεικονίζοντας τη σημερινή εικόνα, να τονίσουμε πως «είμαστε ο εύκολος στόχος» σε κάθε εκτροπή γεγονότων που λαμβάνουν έκταση σε συλλαλητήρια και απεργιακές κινητοποιήσεις. Ταυτόχρονα, γνωρίζετε πολύ καλά πως είμαστε «ως κλάδος» στην πρώτη πεντάδα επιθέσεων κλοπών και απειλής προσωπικού ακόμα και με την ίδια τους τη ζωή, από κάθε περιθωριακό στοιχείο ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες αλλά και όχι μόνο.

Ζητούμε από εσάς, να αυξήσετε και να εντείνετε την προστασία και τις περιπολίες των στελεχών του Σώματός σας, προς τις επιχειρήσεις μας, όπως είναι τα περίπτερα, τα καταστήματα ψιλικών και πώλησης καπνικών ειδών.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Πιστεύουμε σε μία εποικοδομητική συνεργασία μαζί σας και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠρόεδροςΟ Γραμματέας

Κωνσταντίνος Ιακώβου      Βασίλης Μπαλούκας

 

Αφήστε ένα Σχόλιο