Κινητοποίηση των μελών του Σωματείου μας και Συναδέρφων που δραστηριοποιούνται εντός Θεσσαλονίκης για τα κλητήρια θεσπίσματα από ελέγχους του Δήμου!!!

 

Η Ένωση Καπνοπωλών, Ψιλικών & Περιπτέρων Μακεδονίας καλεί όλα τα μέλη της και τους συναδέρφους στην Θεσσαλονίκη σε μία συλλογική προσπάθεια, για να σταματήσουν οι κατ’ επανάληψη κυρώσεις και τα κλητήρια θεσπίσματα από τον Δήμο.

Ως γνωστόν, δεχτήκαμε και φέτος όλοι ελέγχους από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και λάβαμε μία κλήση, βασισμένη σε μια νομοθεσία παλαιότερη, η οποία  δεν είναι δυνατόν να τηρείται πλέον από τα περίπτερα. Είναι επιτακτική ανάγκη, να διεκδικήσουμε το δικαίωμα να μας παραχωρείται η άδεια χρήσης και δεύτερου ψυγείου αναψυκτικών, καθώς είναι αδύνατον να μην μπορούμε να πουλάμε τα εμπορεύματα μας. Πρέπει επειγόντως ο Δήμος Θεσσαλονίκης να συντάξει νέα Κανονιστική προσαρμοσμένη στα νέα πλαίσια και ανάγκες της σημερινής εποχής, καθώς επίσης να γίνετε η αδειοδότηση κοινόχρηστου χώρου όπως και των υπόλοιπων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.  Καλούμε τα μέλη μας και τους συναδέρφους που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Θεσσαλονίκης να απευθυνθούν στα γραφεία της Ένωσης μας στο 2310524446 και να προσκομίσουν τα κατάλληλα έγγραφα, ώστε να απαντήσουμε ομαδικά στις μηνύσεις του Δήμου και να αμυνθούμε σε αυτήν την άδικη αντιμετώπιση ενωμένοι για όσα δικαιούμαστε ως νόμιμοι επιχειρηματίες

Αφήστε ένα Σχόλιο