Καμπάνια προβολής της τοπικής αγοράς για τα πασχαλινά ψώνια από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερωτική καμπάνια προβολής και ευαισθητοποίησης των καταναλωτών για να προτιμούν τις τοπικές αγορές και τους παραδοσιακούς επαγγελματίες και για τα πασχαλινά ψώνια, προωθεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο διαφημιστικό σποτ που θα μεταδίδεται από ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης, καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, τονίζει τα πλεονεκτήματα που έχουν οι καταναλωτές όταν κάνουν τις αγορές τους από τους παραδοσιακούς επαγγελματίες και τις τοπικές αγορές.

«Κάνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες να στηρίξουν το παραδοσιακό, στεγασμένο εμπόριο που τόσο έχει πληγεί από την κρίση. Άλλωστε, αυτό είναι προς το συμφέρον των καταναλωτών. Είναι βέβαιο, ότι από τους επαγγελματίες θα απολαύσουν τα ποιοτικότερα προϊόντα και στις ανταγωνιστικότερες τιμές! Πολύ δε περισσότερο θα εξυπηρετηθούν με ανθρωπιά και ειλικρινές ενδιαφέρον και χαμόγελο, καθώς αυτό ισχύει στην Πατρίδα μας από τα αρχαία χρόνια. Ο επαγγελματίας της γειτονιάς είναι άνθρωπος με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί του και δίνει καθημερινά εξετάσεις! Όχι σαν τα απρόσωπα χαώδη καταστήματα των πολυεθνικών», τονίζει, με την ευκαιρία της καμπάνιας ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης.

Το διαφημιστικό σποτ του Επιμελητηρίου μεταδίδεται ήδη από πολλά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης, ενώ υπάρχουν και σχετικά δημοσιεύματα σε τοπικές αλλά και αθηναϊκές εφημερίδες.

Το Επιμελητήριο καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην καμπάνια του, μεταδίδοντας το μήνυμα για στήριξη της τοπικής αγοράς, κοινοποιώντας το βίντεο στις σελίδες τους σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ή στις ιστοσελίδες που διατηρούν.

Δείτε το εδώ: