Ετσι γίνεται το λαθρεμπόριο τσιγάρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η εικόνα είναι αποκαλυπτική
Μείζον ζήτημα υπάρχει με το λαθρεμπόριο και το παρεμπόριο καπνικών ειδών στη Θεσσαλονίκη. Το κέντρο της πόλης μετατρέπεται καθημερινά σε μια μεγάλη αγορά για λαθραία προϊόντα.

Η ζημία για το κράτος και τους εμπόρους είναι μεγάλη, ενώ οι συλλήψεις που γίνονται από τις αστυνομικές αρχές δεν είναι αρκετές ώστε να σταματήσουν το φαινόμενο.

Μια οποιαδήποτε ημέρα κι αν περπατήσει κανείς στην Εγνατία στο ύψος της Αριστοτέλους θα πετύχει κυρίως νεαρές γυναίκες που πωλούν τα συγκεκριμένα παράνομα είδη.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο να μην κρατούν τίποτα στα χέρια τους. Παρά μόνο πλησιάζουν περαστικούς ρωτώντας τους αν θέλουν τσιγάρα και αν λάβουν θετική απάντηση τότε του προμηθεύουν.

Όσο για το που τα κρύβουν; Η κάμερα του Life-Events.gr εντόπισε το σημείο. Και δεν είναι μακριά. Είναι στο κέντρο της Πλατείας Αριστοτέλους, από εκεί που περνά καθημερινή χιλιάδες κόσμου.

Κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη της αστυνομίας κρύβουν τα παράνομα καπνικά είδη και τα εμφανίζουν όταν το πεδίο είναι ελεύθερο.

Πηγή: www.life-events.gr