Ακολουθήστε μας

 

           


Προκήρυξη Εκλογών Σωματείου 2019

Θεσσαλονίκη, 29 Οκτωβρίου 2019
Προς,
Μέλη του Σωματείου                                                                                                                                                                  
    Αγαπητέ συνάδελφε,

Περισσότερα...

Αντικαπνιστικός Νόμος: Τι πρέπει να έχετε στο σημείο σας;

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σύμφωνα με το νέο αντικαπνιστικό νόμο, ο οποίος βασίζεται φυσικά στον παλαιό, κάθε σημείο υγειονομικού ενδιαφέροντος (περίπτερο, ψιλικατζίδικο, μικτό κ.λ.π.) πρέπει να διαθέτει Βιβλίο Αναφοράς Ελέγχου.

Περισσότερα...

Τι αλλάζει στην μίσθωση περιπτέρου;

Ποδαρικό με το «δεξί» στη νομοθεσία για τις άδειες περιπτέρων πραγματοποίησε η νέα Κυβέρνηση δια του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκου όπου μέσω της παραγράφου 17, του άρθρου 5, του Ν.4623/2019 παρατείνει κατά 6 μήνες το διάστημα των 2 ετών που μπορούσε να παραμείνει μισθωτής περιπτέρου, εφόσον είχε πεθάνει ο δικαιούχος και είχε λήξει η μίσθωση.

Περισσότερα...

Έκτακτη Ανακοίνωση Σωματείου!

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ένα έγγραφο που έρχεται κάθε μήνα στο σημείο σας, από την εκάστοτε τράπεζα που συνεργάζεστε για το POS, με τίτλο «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (π.χ. 10/19)», συνιστά τιμολόγιο εξόδων για την επιχείρησή σας.

Περισσότερα...

Επιστολή διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για τη διακοπή των πρωινών δρομολογίων διανομής Τύπου στη Θεσσαλονίκη

   Με αφορμή τα δεκάδες τηλέφωνα και μηνύματα που δεχθήκαμε από μέλη μας και μη, σχετικά με τη μείωση των δρομολογίων διανομής στα σημεία λιανικής (περίπτερα-ψιλικατζίδικα) σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, αποστείλαμε συμπληρωματική επιστολή προς το ΆΡΓΟΣ, διαμαρτυρόμενοι για την υφιστάμενη κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, τονίσαμε πως διατηρώντας μόνο το μεσημεριανό δρομολόγιο διανομής, έχουν καταφέρει να μην πωλούνται οι τοπικές εφημερίδες και να χάνεται εντελώς η επισκεψιμότητα στα σημεία πώλησης.Όλοι οι αναγνώστες του έντυπου Τύπου, ενημερώνονται φυσικά το πρωί, από τα φύλλα που κυκλοφορούν εκείνες τις ώρες, τα φύλλα των τοπικών εφημερίδων.

Περισσότερα...

Tobacco Consulting

08-2018t 09-2018t 10-2018t