Ακολουθήστε μας

 

           


Επιστολή διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για τη διακοπή των πρωινών δρομολογίων διανομής Τύπου στη Θεσσαλονίκη

   Με αφορμή τα δεκάδες τηλέφωνα και μηνύματα που δεχθήκαμε από μέλη μας και μη, σχετικά με τη μείωση των δρομολογίων διανομής στα σημεία λιανικής (περίπτερα-ψιλικατζίδικα) σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, αποστείλαμε συμπληρωματική επιστολή προς το ΆΡΓΟΣ, διαμαρτυρόμενοι για την υφιστάμενη κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, τονίσαμε πως διατηρώντας μόνο το μεσημεριανό δρομολόγιο διανομής, έχουν καταφέρει να μην πωλούνται οι τοπικές εφημερίδες και να χάνεται εντελώς η επισκεψιμότητα στα σημεία πώλησης.Όλοι οι αναγνώστες του έντυπου Τύπου, ενημερώνονται φυσικά το πρωί, από τα φύλλα που κυκλοφορούν εκείνες τις ώρες, τα φύλλα των τοπικών εφημερίδων.

Περισσότερα...

Επιστολή προς ΑΡΓΟΣ-Αίτημα επαναφοράς πρωινών δρομολογίων

Με αφορμή τα δεκάδες τηλέφωνα και μηνύματα που δεχθήκαμε από μέλη μας και μη, σχετικά με τη μείωση των δρομολογίων διανομής στα σημεία λιανικής (περίπτερα-ψιλικατζίδικα) σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, αποστείλαμε συμπληρωματική επιστολή προς το ΆΡΓΟΣ, διαμαρτυρόμενοι για την υφιστάμενη κατάσταση.

Περισσότερα...

Διευκρινίστηκαν τα ερωτήματα που θέσαμε σχετικά με την ιχνηλασιμότητα!

Στις 8 Μαΐου, το Σωματείο μας προέβη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση προκειμένου να ενημερώσει τους επαγγελματίες του κλάδου, σχετικά με τη νέα νομοθεσία της ιχνηλασιμότητας καπνικών προϊόντων.

Περισσότερα...

Αίτημα συνάντησης με το Άργος – Η ενεργή συμμετοχή του Σωματείου!

Το πρακτορείο διανομής και μεταφορών Άργος Α.Ε., απέστειλε ενημερωτική επιστολή επισημαίνοντας πως πρέπει, βάσει του νομοθετικού πλαισίου 4718/2019, τα σημεία πώλησης εφημερίδων και περιοδικών (μέσα σε αυτά είναι και ο κλάδος μας, περίπτερα και ψιλικά), να διανέμουν και να μην αποκρύπτουν όλα τα τιράζ, όλων των κωδικών, όλου του Τύπου.

Περισσότερα...

Tobacco Consulting

08-2018t 09-2018t 10-2018t