Ακολουθήστε μας

 

           


Νέοι ΚΑΔ στην υποχρεωτικότητα των POS-Αναλυτικά η Απόφαση

Περισσότεροι Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας (ΚΑΔ) επιχειρήσεων που υποχρεούνται να εγκαταστήσουν POS προστίθενται με νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017 στο ΦΕΚ, με τις υπόχρεες επιχειρήσεις να έχουν χρονικό περιθώριο για να βάλουν τερματικό τρεις μήνες μετά τη δημοσίευση της ΚΥΑ.

Περισσότερα...

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Καπνοπωλών μιλάει για τις Επιμελητηριακές εκλογές στο ΕΕΘ (βίντεο)

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τη σημασία των επικείμενων εκλογών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και τα οφέλη της συμμετοχής στο Επιμελητήριο για τους επαγγελματίες, με έμφαση στον κλάδο της μικρής λιανικής συμμετείχε ο Πρόεδρος της Ένωσης Καπνοπωλών Μακεδονίας, Κωνσταντίνος Ιακώβου.

Περισσότερα...

Ενημερωτικό σποτ της Ένωσης Καπνοπωλών Μακεδονίας για το λαθρεμπόριο καπνικών (ηχητικό)

Τις επιπτώσεις του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων στα νόμιμα σημεία πώλησης (περίπτερα, ψιλικά) και στην οικονομία της χώρας αναδεικνύει το ραδιοφωνικό ενημερωτικό σποτ της Ένωσης Καπνοπωλών Μακεδονίας.

Περισσότερα...

Επαγγελματικό λογαριασμό αποκτούν όλες οι επιχειρήσεις-Υποχρεωτικά δηλώνεται στην ΑΑΔΕ

Σε απενεργοποίηση του επαγγελματικού λογαριασμού των επιχειρήσεων που είναι υπόχρεες εγκατάστασης τερματικών θα προβαίνει η ΑΑΔΕ, εάν ο λογαριασμός αυτός δεν επιβεβαιωθεί από τις τράπεζες, κατόπιν ηλεκτρονικής δήλωσης που θα κάνουν οι υπόχρεοι στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.

Περισσότερα...

Με το Rizla και την ομάδα της YAMAHA στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike

To RIZLA+ η Νο.1 μάρκα χαρτιών για στρίψιμο και φίλτρων στον κόσμο είναι επίσημος χορηγός της ομάδας της Yamaha στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, την οποία στηρίζει δυναμικά από το 2016!

Περισσότερα...

Tobacco Consulting

07-2017t 06-2017t 05-2017t