Ακολουθήστε μας

 

           


Η Παπαστράτος παίρνει θέση στο μέλλον-Εγκαινιάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις παραγωγής στον Ασπρόπυργο

Έναν μόλις χρόνο μετά από την ανακοίνωση της επένδυσης ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ, η Παπαστράτος εγκαινίασε τις νέες παραγωγικές εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο.

Περισσότερα...

ΕΕΘ: Δωρεάν εσπερίδα με θέμα «Ρύθμιση χρεών Επιχειρήσεων και Ελευθέρων Επαγγελματιών»

Ενημερωτική εσπερίδα με θέμα «Ρύθμιση χρεών Επιχειρήσεων και Ελευθέρων Επαγγελματιών» διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018.

Περισσότερα...

Japan Tobacco International Ελλάδας: Κορυφαίος Εργοδότης για 6 συνεχή χρόνια

"Κλειδώνει" η Japan Tobacco International Ελλάδας το πιστοποιημένο της status ως "Κορυφαίος Εργοδότης", καθώς αποσπά για 6η συνεχή χρονιά, τη σχετική αναγνώριση από το Διεθνές Ινστιτούτο Top Employers, καταλαμβάνοντας την 1η θέση μεταξύ των εταιρειών που διακρίθηκαν φέτος στη χώρα μας.   

Περισσότερα...

Συμφωνία για την απόκτηση της Donskoy Tabak και της ΣΕΚΑΠ ανακοίνωσε σήμερα η Japan Tobacco Inc.

H Japan Tobacco Inc. (JT) (TSE: 2914) ανακοινώνει σήμερα ότι, μετά από μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις, ο Όμιλος Εταιρειών JT συμφώνησε στην εξαγορά των εταιρειών Donskoy Tabak (DT), με σκοπό την ενίσχυση της πρώτης θέσης της εταιρείας στη Ρωσία, την τρίτη μεγαλύτερη αγορά προϊόντων καπνού στον κόσμο. 

Περισσότερα...

ΕΕΘ: Αίτημα για παράταση των διαδικασιών για την ανανέωση της άδειας κοινοχρήστου χώρου στο Δ. Θεσσαλονίκης

Την κατάθεση της κάτοψης του περιπτέρου και του περιβάλλοντα χώρου γύρω από αυτό, ώστε να δοθεί η άδεια κοινοχρήστου χώρου για το 2018, ζητάει πλέον ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα αποφάσισε να μη δώσει παράταση για τη διαδικασία.

Περισσότερα...

Tobacco Consulting

07-2017t 06-2017t 05-2017t