Ακολουθήστε μας

 

           


Επαγγελματικό λογαριασμό αποκτούν όλες οι επιχειρήσεις-Υποχρεωτικά δηλώνεται στην ΑΑΔΕ

Σε απενεργοποίηση του επαγγελματικού λογαριασμού των επιχειρήσεων που είναι υπόχρεες εγκατάστασης τερματικών θα προβαίνει η ΑΑΔΕ, εάν ο λογαριασμός αυτός δεν επιβεβαιωθεί από τις τράπεζες, κατόπιν ηλεκτρονικής δήλωσης που θα κάνουν οι υπόχρεοι στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.

Περισσότερα...

Ενημερωτικό σποτ της Ένωσης Καπνοπωλών Μακεδονίας για το λαθρεμπόριο καπνικών (ηχητικό)

Τις επιπτώσεις του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων στα νόμιμα σημεία πώλησης (περίπτερα, ψιλικά) και στην οικονομία της χώρας αναδεικνύει το ραδιοφωνικό ενημερωτικό σποτ της Ένωσης Καπνοπωλών Μακεδονίας.

Περισσότερα...

British American Tobacco Hellas: Σαράντα πολίτες βρήκαν εργασία στους πρώτους μήνες λειτουργίας του Job Center

Πρόκειται για το πρώτο Κέντρο Επανένταξης στην εργασία που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα με πρωτοβουλία της British American Tobacco Hellas και στην Αθήνα λειτουργεί σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Περισσότερα...

Με το Rizla και την ομάδα της YAMAHA στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike

To RIZLA+ η Νο.1 μάρκα χαρτιών για στρίψιμο και φίλτρων στον κόσμο είναι επίσημος χορηγός της ομάδας της Yamaha στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, την οποία στηρίζει δυναμικά από το 2016!

Περισσότερα...

Πρωτοβουλία Ένωσης Καπνοπωλών για το πρακτορείο "Ευρώπη"

Αγαπητοί συνάδελφοι, το Σωματείο σε συνεργασία με τον δικηγόρο του Σωματείου, ανέλαβε μια πρωτοβουλία να συντονίσει τις ενέργειες για τις υποθέσεις των μελών του, όσον αφορά στις επιστροφές των εγγυήσεων που έχουν δοθεί στο πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη».

Περισσότερα...

Tobacco Consulting

07-2017t 06-2017t 05-2017t