Ακολουθήστε μας

 

           


Στη ΣΕΚΑΠ ο Πρόεδρος Ευρώπης της JTI ! Ολοκληρώθηκε η εξαγορά

 Τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο της ΣΕΚΑΠ στη Ξάνθη επισκέφτηκε κλιμάκιο της JTI υπό τον κ. Βασίλη Βωβό, Πρόεδρο Ευρώπης της JTIκαι αποτελούμενο από τους κ.κ. Edoardo Voletti, Διευθύνοντα Σύμβουλο της JTIγια την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, Edwin Rosa, Αντιπρόεδρο Εργοστασίων JTIΔυτικής Ευρώπης & Αμερικής και Azhaiyp Kozhakhmetov, νέο επικεφαλής του εργοστασίου της ΣΕΚΑΠ

Περισσότερα...

Οικογενειακός γιατρός: Τι ισχύει από την 1η Αυγούστου

Σημαντικές αλλαγές έρχονται από αύριο, Τετάρτη, 1η Αυγούστου στο σύστημα υγείας αφού μπαίνει σε εφαρμογή ο οικογενειακός γιατρός.

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και τις δωρεάν επισκέψεις που μπορούν να πραγματοποιούν σε Παθολόγους, Γενικούς Γιατρούς και Παιδιάτρους αφού από αύριο λήγει η ισχύς των συμβάσεων με τους 2.500 παλιούς συμβεβλημένους γιατρούς.

Περισσότερα...

4.000 επιχειρήσεις καλούνται να κατοχυρώσουν το brand name "Μακεδονία"

Είναι γνωστό ότι στο πλαίσιο της συμφωνίας των Πρεσπών, προβλέπεται η δημιουργία επιτροπής που θα εξετάσει ζητήματα που άπτονται των εταιρικών ταυτοτήτων και του brand name εταιρειών που χρησιμοποιούν τον όρο "Μακεδονία" τόσο από την Ελλάδα όσο και από τη γειτονική χώρα. 

Περισσότερα...

Νέες παρεμβάσεις για την Φοροδιαφυγή

Σειρά παρεμβάσεων για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων έχει δρομολογήσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και το υπουργείο Οικονομικών. Πρόκειται για παρεμβάσεις που στοχεύουν στο να πολιορκήσει με ηλεκτρονικό τρόπο η φορολογική διοίκηση τη φορολογητέα ύλη η οποία δεν δηλώνεται. Πλέον, όπως τονίζουν στελέχη της φορολογικής διοίκησης, το αδήλωτο εισόδημα δεν περνά μέσω των τραπεζικών λογαριασμών και έτσι απαιτούνται νέου τύπου παρεμβάσεις. Η σημαντικότερη από αυτές τις παρεμβάσεις είναι η  πρόσβαση των ελεγκτικών υπηρεσιών στα στοιχεία όλων των δανείων που έχουν δοθεί στους φορολογούμενους.

Περισσότερα...

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 4.500 λαθραία πακέτα τσιγάρα σε Ξηροκρήνη και Εύοσμο

Χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο συντονισμένων επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν χτες, ενώ πέντε άτομα συνελήφθησαν.

Περισσότερα...

Tobacco Consulting

07-2017t 06-2017t 05-2017t